Kas, aloitamme ensimmäisenä.

978276.jpg

Olisi mainiota jos saisimme kaiken skannattua ja nettiin kuten Bukra Tampereella aikoo tehdä. Mutta se vaatisi tekijöitä. Mihin tallettaa useita satoja sivuja? Ehkä se järjestyy.

Olisi mainiota niin ikään, jos oppilaskunta järjestäisi pikkupalan ja virvokkeiden (kahvi!) myyntiä tapahtumaan. Lepopaikkana toimii Impivaaran sohvat ja opehuone.

Kun tapahtuma on käynnistynyt, ilmoitan lopullisen osalistujamäärämme Nat Gertlerille valtoihin. Ilmoittautuminen on hoidettava viimeistään 18.10. klo 18 mennessä Keijjolle sähköpostitse tai tekstiviestillä (keijo.ahlqvist ät gmail.com / 040 8368371).

Lauantainaamuna klo 9:n jälkeen raportoidaan kuinka moni oli mukana piirtämässä, moniko onnistui tuottamaan 24 sivua ja kuinka monta sivua saatiin valmiiksi yhteensä.

Valokopiot sivuista lähetetään Amerikkaan (jokainen kopioi työnsä itse kun on saanut valmiiksi): We do need the copies, both because it's always been a requirement of the 24 hour comics challenge, and because we're building an archive of these things, to be hosted at a to-be-selected university.

Tervetuloa maailmanlaajuiseen tapahtumaan, joka järjestäjille kestää klo 23:sta torstaina klo 14:ään sunnuntaina että siinä jää unet vähiin.